Bestuur

Ons bestuur

Hieronder treft u de bestuursleden van onze aikido vereniging aan. Neem gerust contact met hun op, zij helpen u graag verder.

Bart Fockaert Voorzitter

In 2002 ben ik begonnen met Aikido en Aikijutsu te trainen. Echter na enkele jaren trainen werd het me duidelijk dat mijn passie bij het Aikido lag.

In 2015 startte ik mijn eigen dojo waar ik les geef aan kinderen vanaf 5 jaar, jongeren en volwassenen. Mijn dojo is mijn levenswerk, wat ik met hart en ziel doe.

Hier tracht ik mijn kennis met passie over te dragen aan iedereen die openstaat om deze unieke Japanse krijgskunst te leren.

Rudy Baelmans Secretaris

Welkom bij onze club. Sinds mei 1991 streef ik als Aikidoka er naar om een bescheiden bijdrage te leveren over wat Aikido kan betekenen in het dagelijks leven, om wie je bent en wie je zal zijn met Aikido, om kritisch te zijn voor onszelf. Het is een moeilijke taak om alle elementen van Aikido te leren bevatten en zich eigen te maken. Voor mij gaat het vooral over zelfreflectie, iets waar we allemaal te weinig tijd voor vrijmaken.

Mijn motto is «de gelukkigste mensen zijn diegene die weten hoe ze kunnen genieten van wat ze hebben.»

Monika van Staeyen Penningmeester

Ik ben op latere leeftijd (45j) begonnen met Aikido en kan het alleen maar aanraden om je lichaam soepel en in conditie te houden. De intensiteit van de trainingen bepaal ik zelf samen met mijn trainingspartner.

We hebben een heel fijne groep Aikidoka's die wekelijks op een heel ontspannen manier met elkaar trainen. Ik hoop nog vele enthousiastelingen te mogen ontmoeten en begroeten in onze dojo.

Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met een van ons op te nemen.

Tim Stefens Algemeen / API

Op 48 met Aikido beginnen is geen sinecure maar na bijna vijf jaar een aanrader gebleken.

Het is een verademing om op een niet-competitieve manier aan sport te doen op het niveau van de dag.

Aikido is voor mij een spiegel, ik ga de confrontatie namelijk met mezelf aan, mijn tegenstrever helpt me erbij.

Heerlijk om te kunnen schuilen van de hectiek van elke dag en in alle schoonheid, samen met een bonte verscheidenheid aan mensen, Aikido te beleven.

O'Sensei leert me: Leven is groeien. Wanneer we stoppen met groeien, zowel technisch als spiritueel, dan zijn we zo goed als dood.

The Art of Peace (Aikido) is de viering van het verbinden van de hemel, de aarde en de mens.

Het is al wat juist, goed en mooi is.

Katrien van Gehuchten Algemeen

Ik ben de mama van aikikid Robyn. Als (nog) niet actieve beoefenaar van aikido ga ik vooral het aanspreekpunt worden voor de ouders van onze aikikids en de kinderwerking mee ondersteunen.